Parcent executarà una subvenció de fins a 1,5 M de € per a fer la rehabilitació integral de l’escola municipal

El director general d'Infraestructures Educatives de la GVA, Víctor Garcia, ha visitat aquest dimarts, juntament amb l'alcalde de Parcent, Joan Ripoll, les instal·lacions educatives que seran objecte de modificacions gràcies al Pla Edificant.

El municipi de Parcent, veu més propera l’esperada remodelació de l’escola pública del municipi. A principi d’any, s’ha realitzat I aprovat la memòria de les accions que es portaran a termini per a rehabilitar l’escola municipal. Un projecte que busca fer una millora integral del centre, una demanda de la comunitat educativa.

Les futures obres actuaran sobre el deteriorament de certs punts de l’edifici, així com, també es durà a terme una redistribució de les instal·lacions, remodelació i millora de la zona de jocs i descans, inversió en la millora de l’eficàcia i sostenibilitat energètica, amb un objectiu: oferir a l’alumnat de Parcent una escola moderna i adaptada a les necessitats actuals.

Durant la visita del director general al municipi, les dues parts destacaren la necessitat d’accelerar els tràmits administratius per a iniciar aquesta esperada obra a principis del 2023. Un projecte que podrà ser subvencionat amb fins a 1,5 milions d’euros. Una quantitat que cobrira la totalitat dels propòsits determinats per l’Ajuntament de Parcent per adequar i millorar el col·legi.

L’alcalde Joan Ripoll ha volgut assenyalar: «Aquest és un projecte necessari per al nostre poble, la nostra xicalla ha de poder créixer educativament en el millor entorn possible, per això, amb la subvenció de la Conselleria, portarem a termini unes obres que milloren i modernitzen les nostres instal·lacions educatives amb la finalitat de fer de la nostra escola, el millor lloc per créixer»


AULA PÚBLICA DE 2 ANYS PER A PARCENT

Durant la visita, alcalde i director general, parlaren sobre la implantació de l’aula educativa de 2 anys pública per als més menuts del municipi. Un projecte que veurà la llum el curs vinent amb les obres de rehabilitació per part de l’Ajuntament de l’antic habitatge dels mestres i la dotació del personal educatiu pertinent per part de la Conselleria d’Educació de la GVA. Aquest és un objectiu compartit i on ambdues administracions ja treballen per a fer realitat.

Compartir:

Compartir en facebook
Compartir en twitter

Més notícies

Cinema a la fresca 2.022 Parcent

Ací vos deixem la cartellera del cinema a la fresca d’aquest estiu. Esperem que participeu i ho gaudiu!_ Here is the poster for the open

PLAN DE ACTUACIÓN MUNICIPAL FRENTE AL RIESGO DE INCENDIOS FORESTALES

El objeto de este Plan de Actuación Municipal frente al riesgo de Incendios Forestales es
establecer los aspectos relativos a la organización y procedimiento de actuación de los recursos y
servicios cuya titularidad corresponde al ayuntamiento de Parcent, y de los que puedan serle
asignados por otras administraciones públicas o por otras entidades públicas o privadas, al objeto
de hacer frente a las situaciones de preemergencia y a las emergencias por incendios forestales,
dentro del término municipal de Parcent.

Plan Territorial Municipal frente a Emergencias de PARCENT

El Plan Territorial Municipal tiene como objetivo obtener la máxima protección para las
personas, el medio ambiente y los bienes, que puedan resultar afectados en cualquier situación
de emergencia, estableciendo para ello una estructura de organización jerárquica y funcional
de los medios y recursos, tanto públicos como privados en el municipio, que permita hacer
frente a situaciones de riesgo o emergencia grave.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
Ir al contenido