Parcent executarà una subvenció de fins a 1,5 M de € per a fer la rehabilitació integral de l’escola municipal

El director general d'Infraestructures Educatives de la GVA, Víctor Garcia, ha visitat aquest dimarts, juntament amb l'alcalde de Parcent, Joan Ripoll, les instal·lacions educatives que seran objecte de modificacions gràcies al Pla Edificant.

El municipi de Parcent, veu més propera l’esperada remodelació de l’escola pública del municipi. A principi d’any, s’ha realitzat I aprovat la memòria de les accions que es portaran a termini per a rehabilitar l’escola municipal. Un projecte que busca fer una millora integral del centre, una demanda de la comunitat educativa.

Les futures obres actuaran sobre el deteriorament de certs punts de l’edifici, així com, també es durà a terme una redistribució de les instal·lacions, remodelació i millora de la zona de jocs i descans, inversió en la millora de l’eficàcia i sostenibilitat energètica, amb un objectiu: oferir a l’alumnat de Parcent una escola moderna i adaptada a les necessitats actuals.

Durant la visita del director general al municipi, les dues parts destacaren la necessitat d’accelerar els tràmits administratius per a iniciar aquesta esperada obra a principis del 2023. Un projecte que podrà ser subvencionat amb fins a 1,5 milions d’euros. Una quantitat que cobrira la totalitat dels propòsits determinats per l’Ajuntament de Parcent per adequar i millorar el col·legi.

L’alcalde Joan Ripoll ha volgut assenyalar: «Aquest és un projecte necessari per al nostre poble, la nostra xicalla ha de poder créixer educativament en el millor entorn possible, per això, amb la subvenció de la Conselleria, portarem a termini unes obres que milloren i modernitzen les nostres instal·lacions educatives amb la finalitat de fer de la nostra escola, el millor lloc per créixer»


AULA PÚBLICA DE 2 ANYS PER A PARCENT

Durant la visita, alcalde i director general, parlaren sobre la implantació de l’aula educativa de 2 anys pública per als més menuts del municipi. Un projecte que veurà la llum el curs vinent amb les obres de rehabilitació per part de l’Ajuntament de l’antic habitatge dels mestres i la dotació del personal educatiu pertinent per part de la Conselleria d’Educació de la GVA. Aquest és un objectiu compartit i on ambdues administracions ja treballen per a fer realitat.

Compartir:

Més notícies

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
Ir al contenido