INFORME PRESSUPOST 2016

Des de l’equip de govern del nostre ajuntament atenent a la nostra política de transparència vos presentem un resum dels pressupostos per a l’any 2016 que han estat aprovats per aquesta corporació el passat 21 de desembre de 2015.

  • El pressupost total ascendeix a 594.935,00 euros, d’acord amb els ingressos previstos per a l’any 2016 
  • L’Ajuntament al tancament de l’exercici 2015 segueix amb els seus comptes sanejats. No té ni préstecs ni factures de proveïdors/creditors pendents ni cap altre tipus de deute per pagar. 

Atenent a la realitat dels nombres l’equip de govern i seguint amb la seua política realista i responsable, ha distribuït les partides de despesa perquè cobrisquen les necessitats del municipi amb especial atenció als serveis i benestar social i al manteniment dels béns.

A continuació detallem en línies generals la proposta de despesa per al 2016:

Les partides fixes i més altes estan dedicades a: despeses de personal , manteniment i reparació d’instal·lacions, enllumenat públic, reparacions urgents, Mancomunitat Serveis Socials, Mancomunitat Vall de Pop (gestió residus, turisme) 

Hi ha altres dedicades a cultura, esport, joventut, associacions, suport al comerç, festes, actes religiosos, ajuda solidària …

Com a novetat en el pressupost del 2016 hem inclòs:

  • el percentatge no subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant per la concessió de l’ajuda per a la reparació i substitució del sòl de la plaça del poble, carrer Marge, carrer Ajuntament i carrer  Porxet. 
  • dues partides obertes (comerç i esport) perquè els ciutadans opinen sobre la destinació d’aquests diners.
  • una partida per a cobrir l’import que resulte com a conseqüència de l’adhesió a Xarxa Llibres. 
  • una partida oberta amb la que l’ajuntament donarà 500 euros per fill nascut o adoptat en 2016.Notes:
    Aquest pressupost pot ser modificat per a contemplar noves subvencions o per l’augment en els ingressos o per a atendre qualsevol emergència.

despeses1

 

 

despeses

 

 


Enllaç a Diputació.

 

 

Compartir:

Més notícies

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
Ir al contenido