Ampliació del termini de la fase d’informació i participació ciutadana fins al 31-08-2013, del Pla de Participació Pública del P.G.O.U. de Parcent

Per acord plenari adoptat en sessió plenària de data 27 de maig de 2013, ES VA ACORDAR APROVAR el Pla de participació pública del Pla General d’Ordenació Urbana (P.G.O.U) del M.I. Ajuntament de Parcent i aperturar la fase d’informació i participació ciutadana per un termini de QUARANTA-CINC DIES HÀBILS, que es computarien a partir de la data de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana d’eixe acord, amb l’objecte que els ciutadans expressaren les opinions, suggeriments i manifestacions que estimaren pertinents a través dels mitjans que es van assenyalar en eixe acord.

La publicació de l’esmentat acord en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana es va realitzar l’onze de juny de dos mil tretze i en la pàgina web municipal en data dèsset de juny de dos mil tretze.

Considerant el període estival en què ens trobem i la conveniència i oportunitat de l’ampliació del termini de la fase d’informació i participació ciutadana fins al 31 d’agost de 2013.

Consulta la publicació ací:

Consultar toda la información disponible sobre el Plan General de Parcent, pulsando aquí

Compartir:

Més notícies

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad
Ir al contenido