Turisme

Parcent és un poble immers dins d’una joia paisatgística. Tot aquell visitant que s’aprope quedarà bocabadat per les estampes naturals, amb algunes de les millors vistes que mai haja pogut somiar.

Parcent es pot conéixer de moltes maneres, per exemple visitant el seu casc tradicional amb la típica idiosincràsia rural, passejant pels carrers, l’església, pel carrer de dalt (on pot ser estiguen jugant a la pilota), el Llavador, la Cooperativa, el «Museu de l’Almàssera»… Tranquil·lament també es pot fer senderisme per l’itinerari “camins de pedra i aigua” o si es vol un recorregut més exigent enfilar-se cap al PRV-158. Els més aventurers poden atrevir-se amb el parapent, gaudir de les competicions de rallye, etc. Però la varietat és la nota dominant: per què no el ciclisme i la pujada cronometrada al Coll de rates amb el sistema Stoppomat? (únic a Espanya). O pot ser a l’estiu li vinga de gust una remulladeta a la piscina municipal o en mitja hora estar a la platja.

I després de l’activitat el visitant podrà  gaudir de les seues afamades bodegues, els bars, restaurants i allotjaments. A més podrà completar una estada ben intensa si ve a les festes de Sant Llorenç a l’agost o ben assegut al festival de curtmetratges “Curt al pap” allà pel Nadal.

En definitiva Parcent complaurà a tots els visitants amb una ampla oferta durant tot l’any, adequada per al turisme familiar, el de natura, el de descans, l’esportista, l’aventurer… Parcent t’espera.

 

Tourist Info Vall de Pop

Passeig de l’Albereda s/n 03727
Xaló (Alacant) 966481017
www.valldepop.es
valldepop@touristinfo.net / turisme@valldepop.es
Tel. / Fax (0034) 96 648 10 17
Matins de 10 a 13:30h. Vesprades de 16:30 a 19:00h

 

Tota la informació