Saluda de l’Alcalde

Internet i les noves tecnologies han produït una autèntica revolució social posant a l’abast de qualsevol ciutadà i ciutadana una capacitat de comunicació i una oferta informativa com mai abans s’havia conegut.

L’Ajuntament, en el seu afany de millorar continuament els seus serveis, no podia deixar escapar l’oportunitat d’establir nous ponts de diàleg i de comunicació amb tots els seus veïns i amb qui, des de qualsevol punt, vulguen saber de les nostres activitats i conéixer tots els atractius que ofereix la nostra població.

Aquesta web permet als ciutadans estar més aprop del seu Ajuntmanet, de la mateixa manera que ajuda al municipi a fer una ullada al món, a donar a conéixer el seu patrimoni, la seua història, la seua riquesa paisatgística, les seues tradicions i costums, en definitiva allò que ens fa diferents i alhora orgullosos del que som.

Espere que aquesta nova web siga de la màxima utilitat i que ràpidament tots la tinguen com un valuós instrument de consulta i participació ciutadana.